ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ - ΣΤΡΩΜΑΤΑ

 
Η επιχείρηση ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ με ιστορία 65 χρόνων κατασκευάζει μαξιλάρια και στρώματα με φυσικά υλικά.
Πιο συγκεκριμένα:

Αναλαμβάνουμε το γέμισμα και τη ραφή του καλύμματος για μαξιλάρια κάθε τύπου χρησιμοποιώντας υφάσματα για μαξιλάρια καναπέ εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, αδιάβροχα υφάσματα και ανθεκτικά στον ήλιο. Επιλέξτε τις διαστάσεις που επιθυμείτε. Για την πλήρωση του μαξιλαριού μπορείτε να διαλέξετε: μεταξοβάμβακο, πούπουλα, ακρυλικό σιλικονούχο μπιλάκι (κομφορέλ) ή βαμβάκι. Γεμίζουμε επίσης το πουφ ή το σκαμπό σας!

Κατασκευάζουμε παντός τύπου στρώματα στα μέτρα που επιθυμείτε, αναλαμβάνοντας και τη ραφή του καλύμματος. Επιλέξτε το ύψος, το πάχος και το μήκος που θέλετε. Κατασκευάζουμε, επίσης, σπαστά στρώματα από αφρολέξ ή αφρολέξ με βάτα, εύκολα στη μεταφορά, σε όλες τις διαστάσεις. Χρησιμοποιείστε τα ως ανωστρώματα ή υποστρώματα. Επιπλέον, φτιάχνουμε στρώματα για ειδικές χρήσεις, όπως για καθιστικά, σκάφη (αδιάβροχα, υφασμάτινα ή δερμάτινα) ή κήπο. Τέλος, στο κατάστημά μας, στη Νέα Ερυθραία, μπορείτε να βρείτε και μεγάλη γκάμα ορθοπαιδικών στρωμάτων, από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου.

Επιλέξτε το ύφασμα που ταιριάζει στον χώρο σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς. Η εμπειρία 65 ετών και η εμμονή στην ποιότητα και την τέλεια εφαρμογή εγγυώνται το τέλειο αποτέλεσμα!